FAQ items aan het laden...

Nieuws

Doe je (weer) mee?

Sinds de start in 2018 zijn al 6423 TragePost-kaarten kriskras door Nederland gegaan. En het worden er steeds meer. Doe je weer mee?

Met spoed gezocht: penningmeester

Ben jij handig met cijfers of ken je zo iemand? Laat het ons weten! Het bestuur van stichting TragePost is goed op elkaar ingewerkt. Maar om echt van alle markten thuis te zijn, zoeken we een penningmeester.

De TragePost-oogst van Sacha

Ook zo benieuwd wat anderen krijgen als ze mee doen met TragePost? Kijk hier mee naar de TragePost-oogst van Sacha.

Stem op TragePost bij Rabo ClubSupport

Rabobank Utrecht en omstreken ondersteunt jaarlijks plaatselijke clubs. Deze actie heet: ‘Rabo ClubSupport’. Iedereen die een Rabobank-rekening heeft en lid is van Rabobank Utrecht en Omstreken kan op TragePost stemmen! Dat zijn inwoners uit Utrecht, De Meern, Vleuten, Haarzuilens, Harmelen en Nieuwegein. Hoe meer stemmen TragePost krijgt, hoe hoger de bijdrage is die we krijgen van de Rabobank!

… uit het TragePost-bestuur

Afgelopen maanden heeft een bestuurswisseling plaats gevonden. Oud-bestuursleden blijven betrokken als chef. De drie nieuwe bestuursleden stellen zich voor.

‘MijnTragePostOogst’

Elke TragePost-groep is anders, dat is zo leuk om te zien. Rebekka ontving deze kaarten. Deel jouw TragePostOogst door een foto naar ons te mailen. Of laat het zien via Instagram en Facebook.

Help ons verder

Geniet je ook van TragePost en de kaartjes die wekelijks op je mat vallen? Dit najaar gingen er maar liefst 11 groepen van start. Daar zijn we erg blij mee! En daarbij kunnen we jouw steun goed gebruiken.

Winactie

Doneer in december en maak kans op drie kaartensetjes naar keuze van onze creatieve vriendinnen: BeeldBakkerBru en Cecile Reijnders.

TragePost en de laatste brievenbus

Met 110 inwoners vindt PostNL één gleuf genoeg. Ik kieper hier al mijn post in zodat ze het niet in hun hoofd gaan halen deze op te doeken. Ook de TragePost-enveloppen gaan er in.

Ga naar de bovenkant