FAQ items aan het laden...

Nieuws

Stem op TragePost bij Rabo ClubSupport

Rabobank Utrecht en omstreken ondersteunt jaarlijks plaatselijke clubs. Deze actie heet: ‘Rabo ClubSupport’. Iedereen die een Rabobank-rekening heeft en lid is van Rabobank Utrecht en Omstreken kan op TragePost stemmen! Dat zijn inwoners uit Utrecht, De Meern, Vleuten, Haarzuilens, Harmelen en Nieuwegein. Hoe meer stemmen TragePost krijgt, hoe hoger de bijdrage is die we krijgen van de Rabobank!

Feestcommissie TragePost Utrecht900 – Doe je mee?

De voorbereidingen voor TragePost-Utrecht900 zijn in volle gang. Met een gezellige TragePost-feestcommissie voor iedereen die een handje wil helpen. Doe je mee? Heb je minder tijd, maar vind je het leuk om met iets kleins mee te doen? Dat kan ook. Zo doen we het met elkaar en ben je nog meer onderdeel van het feest!

Kom jij in het TragePost-team?

TragePost maakt een mooie ontwikkeling door.. Dat is genieten! Groei jij met ons mee door aan te sluiten bij ons team? We hebben qua vacatures voor elk wat wils: voor 1 of 2 uur in de week, voor korte of langere tijd. Deel deze vactures gerust. Ook dat helpt TragePost groeien!

… uit het TragePost-bestuur

Afgelopen maanden heeft een bestuurswisseling plaats gevonden. Oud-bestuursleden blijven betrokken als chef. De drie nieuwe bestuursleden stellen zich voor.

‘MijnTragePostOogst’

Elke TragePost-groep is anders, dat is zo leuk om te zien. Rebekka ontving deze kaarten. Deel jouw TragePostOogst door een foto naar ons te mailen. Of laat het zien via Instagram en Facebook.

Help ons verder

Geniet je ook van TragePost en de kaartjes die wekelijks op je mat vallen? Dit najaar gingen er maar liefst 11 groepen van start. Daar zijn we erg blij mee! En daarbij kunnen we jouw steun goed gebruiken.

Winactie

Doneer in december en maak kans op drie kaartensetjes naar keuze van onze creatieve vriendinnen: BeeldBakkerBru en Cecile Reijnders.

TragePost en de laatste brievenbus

Met 110 inwoners vindt PostNL één gleuf genoeg. Ik kieper hier al mijn post in zodat ze het niet in hun hoofd gaan halen deze op te doeken. Ook de TragePost-enveloppen gaan er in.

De trage boom

Een boom die TRAAG GROEIT waait niet zo snel om. Een inspirerende tekst. Wat heeft het met TragePost te maken?

Ga naar de bovenkant