FAQ items aan het laden...

Nieuws

TragePost en de laatste brievenbus

Met 110 inwoners vindt PostNL één gleuf genoeg. Ik kieper hier al mijn post in zodat ze het niet in hun hoofd gaan halen deze op te doeken. Ook de TragePost-enveloppen gaan er in.

Stem op TragePost bij Rabo ClubSupport

Rabobank Utrecht en omstreken ondersteunt jaarlijks plaatselijke clubs. Deze actie heet: ‘Rabo ClubSupport’. Iedereen die een Rabobank-rekening heeft en lid is van Rabobank Utrecht en Omstreken kan op TragePost stemmen! Dat zijn inwoners uit Utrecht, De Meern, Vleuten, Haarzuilens, Harmelen en Nieuwegein. Hoe meer stemmen TragePost krijgt, hoe hoger de bijdrage is die we krijgen van de Rabobank!

De trage boom

Een boom die TRAAG GROEIT waait niet zo snel om. Een inspirerende tekst. Wat heeft het met TragePost te maken?

TragePost op de fiets

Vier TragePost-zomergroepen waren er afgelopen zomer. Waarvan 1 groep in Utrecht. Hoe is het om je TragePost zelf te bezorgen op de fiets?

TragePost-groepen in het najaar

Vanaf 15 september kun je je weer opgeven voor een nieuwe TragePost-groep. In najaar en winter starten er landelijke, regionale en stedelijke groepen.

Steun ons!

Heb je veel plezier beleefd aan het sturen en ontvangen van TragePost? Of vind je TragePost een mooi initiatief? Steun ons en help ons groeien!

TragePost bij jou in de buurt…

In het najaar starten we met 4 groepen in alle windstreken van Nederland: TragePost noord, oost, zuid en west. Ook starten er in de herfst en winter meer TragePost-groepen in grote steden. Wil je ook in jouw stad of regio een TragePost-groep helpen opstarten?

Wil je helpen?

Geef jij ons eenmalig een duwtje in de goede richting? Of wil je regelmatig iets doen? Deel je expertise of talent met ons! We zijn op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen.

Ga naar de bovenkant