FAQ items aan het laden...

Nieuws

Help ons verder

Geniet je ook van TragePost en de kaartjes die wekelijks op je mat vallen? Dit najaar gingen er maar liefst 11 groepen van start. Daar zijn we erg blij mee! En daarbij kunnen we jouw steun goed gebruiken.

Winactie

Doneer in december en maak kans op drie kaartensetjes naar keuze van onze creatieve vriendinnen: BeeldBakkerBru en Cecile Reijnders.

TragePost en de laatste brievenbus

Met 110 inwoners vindt PostNL één gleuf genoeg. Ik kieper hier al mijn post in zodat ze het niet in hun hoofd gaan halen deze op te doeken. Ook de TragePost-enveloppen gaan er in.

Stem op TragePost bij Rabo ClubSupport

Rabobank Utrecht en omstreken ondersteunt jaarlijks plaatselijke clubs. Deze actie heet: ‘Rabo ClubSupport’. Iedereen die een Rabobank-rekening heeft en lid is van Rabobank Utrecht en Omstreken kan op TragePost stemmen! Dat zijn inwoners uit Utrecht, De Meern, Vleuten, Haarzuilens, Harmelen en Nieuwegein. Hoe meer stemmen TragePost krijgt, hoe hoger de bijdrage is die we krijgen van de Rabobank!

De trage boom

Een boom die TRAAG GROEIT waait niet zo snel om. Een inspirerende tekst. Wat heeft het met TragePost te maken?

TragePost op de fiets

Vier TragePost-zomergroepen waren er afgelopen zomer. Waarvan 1 groep in Utrecht. Hoe is het om je TragePost zelf te bezorgen op de fiets?

TragePost-groepen in het najaar

Vanaf 15 september kun je je weer opgeven voor een nieuwe TragePost-groep. In najaar en winter starten er landelijke, regionale en stedelijke groepen.

Steun ons!

Heb je veel plezier beleefd aan het sturen en ontvangen van TragePost? Of vind je TragePost een mooi initiatief? Steun ons en help ons groeien!

Ga naar de bovenkant