FAQ items aan het laden...

Vacature websitecoördinator voor 1-2 uur per week

TragePost is een kleinschalig vrijwilligersinitiatief waarbij deelnemers elkaar wekelijks een kaart sturen. Dit doen ze in groepen waarin maximaal 12 deelnemers zitten zodat er 11 weken lang 11 kaartjes over en weer gaan. Zo biedt TragePost deelnemers de mogelijkheid om contact te leggen met onbekenden via een kaart. Aanmelding voor een TragePost-groep gaat via onze website. Er zijn groepen die landelijk zijn samengesteld, per regio, wijk of thema. Via sociale media en de nieuwsbrief TragePostbode communiceren we daarnaast met vrijwilligers, deelnemers en belangstellenden.

Door het aanstaande vertrek van onze initiatiefneemster is er een vacature ontstaan voor het coördineren van onze website. Omdat deelnemers zich alleen aan kunnen melden via de website is het belangrijk dat de informatie altijd  correct en up-to-date is. Het betreft een WordPress website waarvoor de initiële bouwer altijd achtervang is in het geval van technische problemen. Het betreft dus een coördinerende rol wat de informatievoorziening betreft. Samen met de chefscoördinator draag je zorg voor correcte en tijdige informatie over de groepen. Samen met de marketingcommunicatiecoördinator draag je zorg correcte en tijdige overige informatie zoals het nieuws, vacatureteksten etc. Met z’n drieën vormen jullie het operationele team van TragePost. 

 Op een rij zijn de belangrijkste taken en verantwoordelijkheden van de websitecoördinator:

  • Publicatie van ongeveer 25 TragePost groepen, in overleg met chefscoördinator;
  • Correcte, tijdige en volledige informatie op de website;
  • Input leveren voor de nieuwsbrief TragePostbode 4 x per jaar;
  • Samenwerken met de chefscoördinator en de marketingcommunicatiecoördinator 
  • Informeren van het bestuur tijdens en tussen bestuursvergaderingen, ongeveer 7 x per jaar

We zoeken iemand die het leuk vindt om onze websitebezoekers een fijne online-ervaring te bieden! Komend jaar gaan we in samenwerking met het Grafisch Lyceum Utrecht de customer journey onderzoeken en verbeteren. Het zou fijn zijn wanneer je het leuk vindt om daaraan mee te werken. 

Spreekt dit jou aan en wil jij meedoen met ons prachtige initiatief?  Neem dan contact op met Mirande van Leuven: mirande@tragepost.nl