Leidsche Rijn

TragePost werkt in Leidsche Rijn samen met De Hoeftuin. De Hoeftuin is een inspirerende ontmoetingsplek midden in Leidsche Rijn. Bij TragePost Leidsche Rijn leg je via een kaartje persoonlijk contact met iemand anders uit Leidsche Rijn. En ook ontvang je post van verschillende buurtbewoners. Aan het einde van de TragePost-periode is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten voor wie dat wil. Dat zal gebeuren in ‘De Hoeftuin’.

TragePost is een landelijk project, maar Utrecht – Leidsche Rijn is onze thuisbasis. Er zijn al veel TragePost-groepen gestart in Leidsche Rijn! Op 25 september 2021 hebben we dit gevierd met een feestje. In het najaar van 2022 was er TragePost Utrecht900, met wel 100 deelnemers.

Zin om mee te doen? In 2023 starten er weer groepen in Leidsche Rijn. Je kunt je hier aanmelden.

Wil je meer weten over TragePost? Kijk dan verder rond op deze website. Met vragen specifiek over TragePost Leidsche Rijn kun je mailen naar marikeo@tragepost.nl

TragePost Leidsche Rijn Utrecht

Maak je eigen TragePostzegel. Hier zie je een variant op ons logo. Speciaal gemaakt voor Utrecht en Leidsche Rijn.

Op 14 maart 2020 uitgezonden door UindeWijk Leidsche Rijn. Met dank aan Marloes, Marie-Louise, verslaggeefster Annemieke en cameravrouw Nynke.

Op 23 januari 2021 uitgezonden door UindeWijk Leidsche Rijn.