Leidsche Rijn

TragePost werkt in Leidsche Rijn samen met De Hoeftuin. De Hoeftuin is een inspirerende ontmoetingsplek midden in Leidsche Rijn. Wat is TragePost Leidsche Rijn? Via een kaartje leg je persoonlijk contact met iemand anders uit Leidsche Rijn. En ook ontvang je post van verschillende buurtbewoners. Halverwege de TragePost-periode is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten voor wie dat wil. Dat zal gebeuren in ‘De Hoeftuin’.

De najaarsgroep van ‘TragePost Leidsche Rijn’ is alweer vol. Wel kun je  aanmelden voor ‘TragePost Utrecht’. In de nieuwsbrief lees je over de startdatum van een volgende Leidsche Rijn-groep.

TragePost is een landelijk project, maar Utrecht – Leidsche Rijn is onze thuisbasis. Er zijn al 5 TragePost-groepen gestart in Leidsche Rijn! Op 25 september 2021 hebben we dit gevierd met een feestje. Wil je meer weten? Kijk dan verder op de TragePost-website om uit te zoeken hoe TragePost werkt.

TragePost Leidsche Rijn Utrecht

Maak je eigen TragePostzegel. Hier zie je een variant op ons logo. Speciaal gemaakt voor Utrecht en Leidsche Rijn.

Op 14 maart 2020 uitgezonden door UindeWijk Leidsche Rijn. Met dank aan Marloes, Marie-Louise, verslaggeefster Annemieke en cameravrouw Nynke.

Op 23 januari 2021 uitgezonden door UindeWijk Leidsche Rijn.