Leidsche Rijn

TragePost werkt in Leidsche Rijn samen met De Hoeftuin. De Hoeftuin is een inspirerende ontmoetingsplek midden in Leidsche Rijn. Bij TragePost Leidsche Rijn leg je via een kaartje persoonlijk contact met iemand anders uit Leidsche Rijn. En ook ontvang je post van verschillende buurtbewoners. Aan het einde van de TragePost-periode is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten voor wie dat wil. Dat zal gebeuren in ‘De Hoeftuin’.

Je kunt je op dit moment niet meer aanmelden voor deze groep. Wil je toch meedoen aan een TragePost-groep? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: de TragePostbode. Je blijft zo op de hoogte van het opstarten van nieuwe groepen.

kunt je nu even niet aanmelden voor voor TragePost Leidsche Rijn-groep. Wel kun je meedoen met een landelijke groep.

TragePost is een landelijk project, maar Utrecht – Leidsche Rijn is onze thuisbasis. Er zijn al veel TragePost-groepen gestart in Leidsche Rijn! Op 25 september 2021 hebben we dit gevierd met een feestje. Wil je meer weten? Kijk dan verder op de TragePost-website.

TragePost Leidsche Rijn Utrecht

Maak je eigen TragePostzegel. Hier zie je een variant op ons logo. Speciaal gemaakt voor Utrecht en Leidsche Rijn.

Op 14 maart 2020 uitgezonden door UindeWijk Leidsche Rijn. Met dank aan Marloes, Marie-Louise, verslaggeefster Annemieke en cameravrouw Nynke.

Op 23 januari 2021 uitgezonden door UindeWijk Leidsche Rijn.