Werkwijze

Aanmelden kan tot 20 december 2019. Dat kan kan via e-mail of het contactformulier aanmelden voor TragePost. Tenzij een deelnemersgroep vol zit. Dan komt er eerder een aanmeldingsstop. Dat wordt gemeld op deze website.

Na aanmelding ontvang je binnen twee weken bevestiging dat je mee kunt doen. Het contact met TragePost verloopt via e-mail. Je krijgt te horen wie de chef is van je TragePostdeelnemersgroep. De chef van je deelnemersgroep geeft daarna verdere instructies. En is je aanspreekpunt bij vragen of (adres)wijzigingen. Zij is de enige persoon met wie je e-mailcontact hebt. Contact met andere TragePostdeelnemers verloopt alleen via de post.

Adressenlijst

In de week voor de start van de TragePostperiode ontvang je de adressenlijst. Een adressenlijst bevat 30 postadressen van deelnemers (bij TragePostperiode van 6 maanden) of 20 postadressen van deelnemers (bij een periode van 4 maanden). Iedereen heeft een eigen nummer op de adressenlijst en dat nummer blijft van jou. De eerste week stuur je een kaart aan degene die na jou op de lijst staat. De tweede week de volgende en zo verder. Wanneer je onderaan de lijst bent gekomen, ga je verder met nummer 1.

Ben je een keer een week niet aan TragePost toegekomen? Dan kun je alsnog een kaartje sturen naar het adres van de week ervoor. Tegelijkertijd met een kaartje voor het adres dat deze week aan de beurt is voor jou. Al is het natuurlijk het leukste als iedereen elke week zijn kaartje op tijd verstuurt…

Traage trage post schildpad