Aanmelden voor het TragePost-feest kan vanaf nu

TragePost bestaat 5 jaar en dat is feest. Daarom nodigen we iedereen (!) uit die zich bij ons betrokken voelt, om dat te komen vieren op zaterdagmiddag 11 november van 13.30 uur tot 16.00 uur in Boerderij De Hoef, Hogeweide 6 in Utrecht – Leidsche Rijn.

Meld je hier aan om erbij te zijn. Deelname is gratis*.

Op het feest draait het om ontmoeting, want we ‘kennen’ elkaar tenslotte eigenlijk alleen via de kaartuitwisselingen. We zullen terugkijken op de afgelopen vijf jaar en Marieke, de oprichter van TragePost, in het zonnetje zetten want ze heeft afscheid genomen als coördinator.  Voor de ‘paperlovers’ bieden we verschillende workshops aan (o.a. het maken van kaarten en enveloppen).

Misschien heb jij ook iets om te laten zien of een idee om te delen op deze middag of wil je iets lekkers bakken of meebrengen voor de koffie en thee. Laat het ons weten! We zoeken nog diverse vrijwilligers voor de middag zelf. Bijvoorbeeld bij het versieren van de ruimte, bij een workshop, de catering of de ontvangst. Aanmelden hiervoor kan bij MarikeO@tragepost.nl of bij Carina@tragepost.nl

We zien je graag op 11 november!

Het bestuur en de feestcommissie van TragePost
Carina en Marike O

*Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage in de (materiaal)kosten is wel zeer welkom. Zou je erbij willen vermelden dat het voor het feest is? Alvast ontzettend bedankt.