Meld je hier aan!

De eerste groepen van 2024 staan open voor aanmelding. We zoeken nog naar chefs om alle groepen voor komend jaar te coördineren. Mocht je zin en (een klein beetje) extra tijd hebben om dit op je te nemen, meld je hier dan aan. De afgelopen periode zagen we de prachtigste herfstkaarten langskomen. Dat inspireerde ons om een nieuwe themagroep te starten: seizoenen. De eerste daarvan, de wintergroep 2024 staat al open voor aanmelding.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe plannen en ontwikkelingen van TragePost? Meld je aan voor onze nieuwsbrief, de TragePostbode.

Hoe meld je je je aan voor een TragePost-groep?

Klik op een postzegel met de groep waaraan je wilt deelnemen. Vervolgens kun je je aanmelden door je gegevens in te vullen. Dat werkt net als bij een webshop. Je krijgt dus ook een ‘koopknop’ maar omdat deelname gratis is, hoef je niets te betalen. Je wordt gevraagd iets over jezelf te vertellen zodat de verzender straks makkelijker iets aan je kan schrijven. Je kunt deze tekst later nog aanpassen dus laat je inschrijving hier niet op hangen.

Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je inschrijving. Elke groep heeft een maximaal aantal deelnemers. ‘Vol’ betekent echt dat er niemand meer bij kan.

Deelname is gratis en een donatie zeer welkom

Vooralsnog zijn er geen kosten verbonden aan TragePost-deelname. Wel zijn heel blij zijn met een donatie om onze vaste kosten voor onder andere de website te kunnen blijven financieren. Doneren gaat via www.tragepost.nl/steun.

Alle groepen

TragePost LOGO UTRECHT Leidsche Rijn TragePost Leidsche Rijn e.o. 11 -VOL- Van 1 april 2024
tot 16 juni 2024
Lees meer
Zelfgemaakte-kaarten-groep 4 -VOL- Van 1 april 2024
tot 16 juni 2024
Lees meer
TragePost logo landelijk Landelijk 48 -VOL- Van 1 april 2024
tot 16 juni 2024
Lees meer
Themagroep Voorjaar 2024 -VOL- Van 1 april 2024
tot 19 mei 2024
Lees meer