Groepen

Op deze pagina staat ons huidige groepenaanbod. In 2023 gaan zeker 25 groepen starten dus ook in het najaar starten er nog een groot aantal. We zetten de najaarsgroepen nog voor de zomervakantie op de website. Je herkent de landelijke groepen aan de groene postzegel, de Leidsche Rijn en Utrechtse groepen aan de rode rand.

Nieuw in ons aanbod zijn de dubbele-ronde-groepen. Dit zijn iets kleinere groepen waarin we elkaar, de naam zegt het al, twee keer een kaart sturen. En in het najaar gaan een recepten-groep en een zelfgemaaktekaarten-groep van start. Speciaal voor de keukenprins(ess)en en de creatievelingen onder ons.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe plannen en ontwikkelingen van TragePost? Meld je aan voor onze nieuwsbrief, de TragePostbode.

Hoe meld je je je aan voor een TragePost-groep?

Klik op een postzegel met de groep waaraan je wilt deelnemen. Vervolgens kun je je aanmelden door je gegevens in te vullen. Dat werkt als bij een webshop. Je krijgt dus ook een ‘koopknop’ maar omdat deelname gratis is hoef je niets te betalen. Daarna krijg je per e-mail een bevestiging van je inschrijving. Elke groep heeft een maximaal aantal deelnemers. ‘Vol’ betekent echt dat er niemand meer bij kan.

Deelname is gratis, donatie zeer welkom

Vooralsnog zijn er geen kosten verbonden aan TragePost-deelname. Wel zijn heel blij zijn met een donatie om onze vaste kosten voor onder andere de website te kunnen blijven financieren. Doneren gaat via www.tragepost.nl/steun.

Alle groepen

TragePost LOGO UTRECHT Leidsche Rijn TragePost Utrecht inclusief Leidsche Rijn 8 VOL Van 20 maart 2023
tot 18 juni 2023
Lees meer
TragePost LOGO UTRECHT Leidsche Rijn TragePost Regio Utrecht 9 proeverij Van 29 mei 2023
tot 25 juni 2023
Lees meer
TragePost LOGO UTRECHT Leidsche Rijn TragePost Regio Utrecht 10 proeverij Van 29 mei 2023
tot 25 juni 2023
Lees meer
TragePost logo landelijk Landelijk 33 Zomergroep Van 12 juni 2023
tot 10 september 2023
Lees meer
TragePost logo landelijk Landelijk 34 Zomergroep Van 12 juni 2023
tot 10 september 2023
Lees meer