Meld je hier aan!

De groepen van de eerste helft van 2024 lopen op hun eind. Maar aan een zomerreces doen we niet bij TragePost want ook in deze periode gaan groepen lopen.  Voor het najaar staat natuurlijk een herfstgroep op de planning, evenals zelfgemaakte-kaarten-groepen, een dubbel-ronde-groep en nog veel meer. We zoeken nog chefs om deze groepen te coördineren. Mocht je zin en (een klein beetje) extra tijd hebben om de coördinatie van een groep op je te nemen, meld je hier dan aan.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe plannen en ontwikkelingen van TragePost? Meld je aan voor onze nieuwsbrief, de TragePostbode.

Hoe meld je je je aan voor een TragePost-groep?

Klik op een postzegel met de groep waaraan je wilt deelnemen. Vervolgens kun je je aanmelden door je gegevens in te vullen. Dat werkt net als bij een webshop. Je krijgt dus ook een ‘koopknop’ maar omdat deelname gratis is, hoef je niets te betalen. Je wordt gevraagd iets over jezelf te vertellen zodat de verzender straks makkelijker iets aan je kan schrijven. Je kunt deze tekst later nog aanpassen dus laat je inschrijving hier niet op hangen.

Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je inschrijving. Elke groep heeft een maximaal aantal deelnemers. ‘Vol’ betekent echt dat er niemand meer bij kan.

Deelname is gratis en een donatie zeer welkom

Vooralsnog zijn er geen kosten verbonden aan TragePost-deelname. Wel zijn heel blij zijn met een donatie om onze vaste kosten voor onder andere de website te kunnen blijven financieren. Doneren gaat via www.tragepost.nl/steun.

Alle groepen

Themagroep Zomer 1 2024 (VOL) Van 17 juni 2024
tot 1 september 2024
Lees meer
Themagroep Zomer 2 2024 (VOL) Van 17 juni 2024
tot 1 september 2024
Lees meer