Wat is een TragePost-groep?

Een TragePost-groep is een tijdelijke groep van postliefhebbers van alle leeftijden. De groep start altijd op een maandag en loopt gemiddeld 11 weken (tot en met een zondag). TragePost-groepen kunnen geografisch georganiseerd zijn, zoals de landelijke, regio Utrecht en Leidsche Rijn-groepen. De regionale groepen bieden de mogelijkheid om elkaar eenvoudig een keer in het echt te ontmoeten. TragePost organiseert altijd een afsluitende  bijeenkomst voor de Leidsche Rijn-groepen. Dat is zo gegroeid door de samenwerking met boerderij De Hoef gelegen in diezelfde wijk.

Vanaf voorjaar 2022 zijn er ook speciale interesse groepen. Eerst zijn we begonnen met dubbele-ronde-groepen voor mensen die meer verdieping zoeken in de contacten. Die groepen zijn kleiner maar lopen gemiddeld 14 weken vanwege de dubbele uitvoering. Omdat deze groepen snel vol lopen, starten we in het najaar van 2023 met een recepten-groep voor de keukenprinsen- en prinsessen en een zelfgemaakte-kaarten-groep voor de creatievelingen onder ons.

Tijdens het aanmelden, krijg je de vraag iets over jezelf te vertellen. Dat geeft degenen die jou een kaart gaan sturen, een haakje om een kaart te kopen of maken, een tekst te schrijven etc. Ter inspiratie geven we dan een aantal zogenoemde ‘Trage Vragen’ die je als inspiratie kunt gebruiken. Dus vind je het lastig om iets persoonlijks te vertellen, gebruik dan vooral die vragen om de afzender ideeën te geven om de tekst te schrijven.

Zin gekregen om mee te doen? Check hier dan ons huidige aanbod.

Heb je een idee voor een nieuwe interesse-groep? Laat het ons dan vooral weten via info@tragepost.nl

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen TragePost? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Instagram

Op 14 maart 2020 uitgezonden door @RTVutrecht @UindeWijk Leidsche Rijn. Met dank aan Marloes, Marie-Louise, verslaggeefster Annemieke en cameravrouw Nynke.