Steun

Dromen en doelen

Heb je veel plezier beleefd aan het sturen en ontvangen van TragePost? Of vind je TragePost een mooi initiatief? Help ons groeien! Dan kunnen we nog meer TragePost-groepen starten. Daarnaast willen we meer verschillende TragePost-opties aanbieden. Bijvoorbeeld de keuze voor specifieke interessegroepen. En meer lokale groepen zoals ‘TragePost Leidsche Rijn’ en de groepen rondom Utrecht900. Deze doelstelling vraagt om een doorontwikkeling van de website. We kijken ernaar uit een grote(re) community te vormen die toch intiem aan blijft voelen. Steun TragePost ook in de volgende sprong!

Wil jij of jouw organisatie TragePost steunen? Er zijn twee manieren waarop je kunt geven.

  1. Doneren via onderstaande doneerknop. Wanneer je ons eenmalig financieel wilt ondersteunen kun je via de doneerknop je gift aan ons overmaken. Voor deze iDEAL-service maken wij gebruik van het betalingsplatform Mollie.
  2. Vanaf je bankrekening overmaken (of een periodieke overboeking instellen) naar ons bankrekeningnummer Stichting TragePost NL91 RABO 0365 5644 51
TragePost landelijk

Tragepost is in 2018 begonnen met 1 groep. In 2021 starten er meer dan 25 deelnemersgroepen. Met ongeveer 400 deelnemers en 18 vrijwilligers. Hier lees je meer over ons verhaal. Achter de schermen wordt hard gewerkt om de organisatie verder uit te breiden. Het beleven van verbinding is niet vanzelfsprekend. Dat heeft iedereen gemerkt tijdens de verschillende lockdowns. Het is onze droom dat er altijd TragePost-groepen klaar staan. Zodat je je altijd kunt verbinden aan anderen uit stad of land. En iemands dag extra kleur kan geven door een kaartje. Steun onze droom!

Stichting TragePost heeft als doel: laagdrempelige contact tussen deelnemers door het sturen en ontvangen van TragePost. Er worden regelmatig nieuwe deelnemersgroepen opgestart. In een deelnemersgroep zitten mensen met verschillende achtergronden en leeftijden uit de wijk, stad, regio of uit het land. Een belangrijk kenmerk van TragePost is: persoonlijke aandacht, je verdiept je in een ander. Door deelname aan TragePost ontwikkelen mensen hun creativiteit en de mogelijkheid zich te verbinden. Op de website worden TragePost-ervaringen gedeeld en is er uitwisseling van inspiratie. TragePost werkt met een team van vrijwilligers en zoekt samenwerking met andere verbinders en verbindende organisaties.