Graag stellen we aan u voor….. de nieuwe TragePost-coördinator

Hoi, ik ben Sacha en ik ga het stokje overnemen van Marieke Vader. Vanaf 1 september ben ik coördinator van TragePost. Het belangrijkste daarbinnen is de communicatie met onze chefs. Enkele jaren geleden ben ik gestart met een ronde van TragePost via “In de buurt”. Daarna ben ik zelf chef geworden. Ik vind het heerlijk om post te sturen en te ontvangen. TragePost verbindt mensen, waar je ook woont, wie je ook bent. Het is elke keer weer een verrassing om kaarten of brieven te mogen ontvangen. Ik zie het als een klein feestje op mijn deurmat.

Ik ben 50 jaar en werkzaam in het basisonderwijs. Samen met mijn man en mijn tienerdochter (17 jaar) woon ik in het mooie Brabant. In mijn vrije tijd wandel ik graag of lees ik een boek of een tijdschrift onder het genot van een heerlijke beker thee. Ook ben ik graag in mijn tuin te vinden.
Al enkele jaren houd ik een journal bij. Ik schrijf, knip en plak de pagina’s vol! Het is superleuk om te doen en ik word er lekker zen van. Het is vooral ook leuk om later deze journals terug te lezen. Ik snuffel graag in kringloopwinkels, op zoek naar oude mooie boeken en papiertjes en andere kringloopgelukjes.