Het gaf me een echt thuisgevoel

Het verhaal van Tanja: ‘In maart 2022 ben ik in Utrecht komen wonen. Dat was voor mij best een stap. Een nieuwe stad is leuk en avontuurlijk, maar je voelt je soms ook eenzaam en zoekende naar nieuwe plekken en mensen. Dat was voor mij de reden om mee te doen aan TragePost.
Het was heerlijk om zelf letterlijk te vertragen. Gewoon eens de tijd te nemen om een verhaal te schrijven i.p.v. een snelle WhatsApp. Iedere maandagavond ging ik ervoor zitten. Ik las het verhaal van diegene aan wie ik zou gaan schrijven en zocht naar een link, een vraag of andere verbinding om mijn kaart te schrijven.
Het ontvangen van de post was ook heel leuk. Wat een warme, persoonlijke en creatieve kaarten en brieven heb ik mogen ontvangen van mensen die ik letterlijk nog nooit had ontmoet! Heel bijzonder. Het gaf me echt een thuisgevoel en ik kan het dan ook iedereen aanraden.
Volgende ronde doe ik zeker weer mee!
Dank voor het initiatief. Het heeft mij veel mooie Utrechtse momenten gebracht :-) ‘

(De kaart op de foto is van Zintenz, @clairevanheukelom)