Het TragePost-avontuur van Janny

Meedoen aan TragePost voelt als een avontuur. Voor mij begon het met een gezellige fotoshoot in de binnenstad van Utrecht. Bij de oranje brievenbussen van PostNL zijn veel leuke foto’s gemaakt met de mooie TragePost-kaart.
Daarna besloot ik mee te doen aan de TragePost Utrecht900 editie. Het knutselen en het schrijven van de kaarten en enveloppen heb ik op een zonnige dag gedaan in onze tuin. En elke maandagochtend op weg naar mijn oppashond deed ik de juiste kaart op de bus. Het was heel leuk om kaartjes te ontvangen en ik keek er echt naar uit. Allemaal kaarten met gezellige teksten en sommigen hadden het zelfs geschilderd of getekend.
Ter gelegenheid van deze speciale TragePost editie was er een feestelijke ontmoeting met de deelnemers in De Hoeftuin in Utrecht. Ik heb een prachtige kaart voor mijn man gemaakt tijdens ‘Samengevat’, een workshop van Natalja Macnack. Inmiddels was ik door Marieke, de oprichter van TragePost, voorgesteld aan collega figurante Corry. Wij hebben samen gewandeld tijdens de workshop ‘Wandel je wijzer’ van Utrecht in Dialoog. We hebben elkaar daarna al weer eens gezien en we gaan zeker nog contact met elkaar houden.
Ik raad het iedereen aan om mee te doen met TragePost, want iedereen wordt er blij van en dat is helemaal de bedoeling!
Iets meer over Janny: ze doet vrijwilligerswerk bij de Hondenuitlaatservice Hoograven en ze past op honden. Af en toe figureert ze en heeft ze fotoshoots. Tevens schrijft ze momenteel een boek over de filmwereld. Je kunt Janny volgen via www.facebook.com/janny.smits