Stem op TragePost bij Rabo ClubSupport

Rabobank Utrecht en omstreken ondersteunt jaarlijks plaatselijke clubs. Deze actie heet: ‘Rabo ClubSupport’. Iedereen die een Rabobank-rekening heeft en lid is van Rabobank Utrecht en Omstreken kan op TragePost stemmen! Dat zijn inwoners uit Utrecht, De Meern, Vleuten, Haarzuilens, Harmelen en Nieuwegein. Hoe meer stemmen TragePost krijgt, hoe hoger de bijdrage is die we krijgen van de Rabobank! De stemperiode loopt van 5 tot en met 27 september 2022.

Hoe kun je stemmen? Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kun je stemmen op jouw favoriete club. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop ‘Zelf regelen’ < Lidmaatschap en Rabo ClubSupport.

Heb je wel een Raborekening maar ben je nog geen lid van de Rabobank? Schrijf je dan tijdens de stemperiode in (is gratis); dan kunt je direct stemmen.

STEM HIER

TragePost is voor iedereen die laagdrempelig iets positiefs wil uitwisselen met verschillende onbekenden in stad of land. Je stuurt én ontvangt iedere week een kaartje. Lees meer over ons verhaal: www.tragepost.nl/onsverhaal Mocht je ons sowieso willen steunen, dan kan dat via de doneerknop.

Alvast bedankt!