… uit het TragePost-bestuur

TragePost is een stichting en heeft een bestuurswisseling gehad. We bedanken bedanken we Greetje en Ilonka voor hun inspiratie en inzet. Zij hebben geholpen om een basis te leggen voor TragePost en het opstarten van TragePost-groepen. Gelukkig blijven ze betrokken als chef.

Welkom aan Carina, Erica en Jolanda. Zij zijn nieuwe bestuursleden vanaf april 2022:

Carina: ‘Met Trage Post doe ik al sinds het begin mee. Het geeft zoveel plezier om via een kaartje of brief met anderen contact te hebben. Ik word altijd weer vrolijk van het versturen en krijgen van post. Via het bestuur hoop ik mijn bijdrage te leveren aan het verder uitbouwen van dit mooie initiatief. Ik heb veel bestuurs- en projectervaring die ik daarvoor kan inzetten’.

Erica: ‘Hallo TragePosters, Ik heb werkelijk geen idee of de deelnemers van TP daadwerkelijk zo worden genoemd. Waarom niet? Omdat ik als enige nieuwe bestuurder (nog) niet deelneem. Mijn naam is Erica en ik ben niet met een trage postbode gearriveerd maar met de expressepostduif. Ik zocht voor een paar uur per week een vrijwilligersfunctie via de Vrijwilligerscentrale Utrecht. Mijn oog viel op de penningmeester-vacature van Stichting TragePost. Na een mail aan Marieke was een kennismaking met haar en de andere nieuwe bestuursleden binnen 48 geregeld. En nu ga ik aan de slag als jullie penningmeester. Ik heb ervaring met het aanvragen van externe financiering en de verantwoording ervan als o.a. programmamanager. Ik hoop vanuit die kant een mooie bijdrage te kunnen geven aan de doorontwikkeling van Sichting TragePost’.

Jolanda: ‘TragePost met trage vragen vind ik heerlijk om te sturen en ontvangen. In mijn eigen wijk, Utrecht Leidsche Rijn, doe ik nu voor de 3e keer mee. Toen ik werd gevraagd om het bestuur te versterken hoefde ik niet lang na te denken. Ik werk als organisatieadviseur en heb daardoor veel kennis over zaken die ook voor Trage Post van belang zijn. Met deze kennis wil ik mijn steentje bijdragen als interim bestuurder.