Post als hobby

Voor Mendy is post sturen en ontvangen een hobby. Iets waar ze wekelijks tijd in stopt en van geniet. Zelfs vriendschappen aan overhoudt…:

‘In 2012 ontdekte ik Postcrossing via een lifestyleblog. Ik startte met kaarten sturen via de officiële website; vond aansluiting via het bijbehorende forum, waar ik ook snailmail ontdekte; vond postgroepen op Facebook en een platform op Instagram; en ook TragePost vond ik via social media. Daar deed ik eerst 2 keer mee als deelnemer en dit jaar start ik als Chef TragePost.

Mijn posthobby heeft mij al heel veel waardevolle vriendschappen op papier gebracht. Door vaker naar iemand te gaan schrijven leer je elkaar beter kennen. Het klepperen van de brievenbus; een mooie envelop met een prachtige postzegel; een kaart of brief met persoonlijke aandacht van iemand: ik beleef steeds opnieuw een geluksmomentje. Volgend jaar mei is het 10 jaar geleden dat ik met deze fijne hobby startte en ik voel me daarmee een heel rijk mens. Dat gevoel wens ik jou ook toe!’

Mendy (de foto is door haar gemaakt)