Vernieuwde website

Dankzij jullie stemmen via RaboClubSupport is afgelopen najaar geld gekregen voor het vernieuwen van de website. Een eerste slag is recentelijk gemaak. In de afgelopen weken zijn (bijna) alle websitepagina’s herschreven en zijn nieuwe fotogalerijen toegevoegd. Neem vooral een kijkje. 

Het is een doorlopend proces want in het najaar gaan we in samenwerking met Het Bureau van het Grafisch Lyceum Utrecht een volgende slag maken. Maar dat zal vooral aan de achterkant zijn dus daar zullen jullie in eerste instantie minder van zien. Mocht je iets tegenkomen wat niet klopt, mail die dan gerust naar info@tragepost.nl. Waar we ook meer dan blij mee zijn, is beeldmateriaal dat we mogen gebruiken op de website. Heb je leuke foto’s van je TragePost, het maakproces, mooie brievenbussen etc. dan kun je die naar hetzelfde e-mailadres (info@tragepost.nl) sturen. Alvast bedankt!

Ook in september doen we weer mee met RaboClubSupport. Dan is onze inzet nieuw promotiemateriaal omdat TragePost vijf jaar bestaat. Hierover een volgende keer meer.