Eva wordt blij van TragePost

Ik ben Eva (28) en ik word blij van TragePost!

In het najaar van 2020 deed ik, samen met mijn vriend, voor het eerst mee met een Utrecht editie. We waren net in Utrecht komen wonen, midden in een tijd van covid maatregelen en avondklok. Hoe ga je dan je nieuwe stad en mensen verkennen? TragePost leek ons een leuke manier om in die tijd toch mensen én wijken van Utrecht te leren kennen. We bezorgden alle kaartjes lopend of met de fiets en ontdekten zo meer van Utrecht. Bovendien gaven bijna alle mensen in onze groep leuke tips om te zien of doen in de omgeving. Fantastisch! Die pak ik er nog steeds wel eens bij. Elke week is het weer leuk om een kaartje uit te zoeken en schrijven, en te ontvangen.

Één kaartje, van leeftijdsgenoten, sprak ons zo aan dat we gelijk een kaartje terugstuurden. Dat leidde tot vele kaartjes over en weer en uiteindelijk ook tot etentjes en spelletjesavonden. TragePost kan dus ook echt nieuwe vriendschappen doen ontstaan!

Tot nu toe hebben we drie keer meegedaan, waarvan de laatste de speciale Utrecht900 editie was.

Kaartjes sturen is me niet vreemd, ik ben al jaren actief met PostCrossing. Een internationaal kaartjes initiatief. Dat heb ik, met de Utrechtse kaartjes dichtbij huis, even op pauze gezet. Hier haal ik voor nu meer plezier uit dan ver buiten de deur. Ik word blij van TragePost!
Wie weet tot in een volgende Utrecht editie!

Ook meedoen met TragePost? Vanaf eind augustus starten er weer nieuwe groepen.