Gezocht: nieuwe coördinatoren

Als bestuur hebben we niet lang na hoeven denken of we wel of niet door zouden willen gaan met TragePost. Wel hebben we één belangrijke conditie gesteld aan het ‘doorgaan’, en dat is dat we uiterlijk 1 september nieuwe coördinatoren hebben gevonden. Inderdaad: niet één persoon als vervanging voor Marieke, maar minimaal twee. Het werk is op te delen in twee componenten. Eén deel betreft het inzetten en de aansturing van de chefs en groepenorganisatie. En één deel met het websitebeheer en -ontwikkeling. De vacatureteksten vind je hier. Onze inschatting is dat het werk in respectievelijk 2-4 uur  en 1-2 uur per week te doen is. 

Mocht je zin hebben om ‘als duo’ beide rollen in te vullen (vriendinnen, vrienden, partners etc.) dan zouden we dat ook heel leuk vinden. De scheidslijn hoeft dan niet zo hard te worden aangebracht, zolang de taken zijn vervuld.

We kijken uit naar twee mensen die zin hebben om met ons samen te werken en TragePost verder te brengen. Plannen genoeg! In de vacatureteksten lees je hoe je je aan kunt melden.

Hartelijke groet van het bestuur  (Carina, Jolanda, Mirande en Erica)

ps. TragePost is een vrijwilligersorganisatie dus het betreft onbetaalde inzet.