Nieuwe penningmeester

Het is gelukt! Na diverse oproepen en rondvragen, is Mirande bereid gevonden de rol van penningmeester in ons bestuur op zich te nemen. De eerste bestuursvergadering van 2023 is ze meteen aangeschoven als vierde bestuurslid. Omdat ze zelf ook als deelnemer aan TragePost heeft meegedaan, draaide ze meteen volledig mee. Hieronder stelt ze zichzelf wat uitgebreider voor.

Mirande: ‘Trage Post is voor mij een fantastische manier om mensen blij te maken met zelfgemaakte kaarten. Het maken van kaarten gaat mij goed af, en ik maak meer kaarten dan ik kan versturen. Dan is het heerlijk om op de fiets door Leidsche Rijn te rijden om kaartjes te bezorgen. Inmiddels is Trage Post voor mij ook een manier om uit mijn bubbel te komen en meer tijd te nemen voor verbinding. Vanaf 2023 neem ik de rol van penningmeester in het stichtingsbestuur van TragePost op me en hoop ik er aan bij te kunnen dragen dat nog meer mensen enthousiast worden van TragePost’.