Over TragePost

TragePost is een kleinschalig initiatief. Het is bedacht en opgezet door Marieke Vader–Vink. In het najaar van 2018 zijn we gestart met één deelnemersgroep. TragePost levert leuke postmomenten op en doet mensen goed.

Samenwerking is een belangrijk aspect van TragePost. In januari 2020 was er een eerste regionale TragePost-groep:TragePost Leidsche Rijn, opgezet in samenwerking met De Hoeftuin. Zo’n regionale (of stedelijke / wijkgerichte) TragePost-groep biedt nieuwe mogelijkheden voor verbinding.

De deelnemersgroepen worden begeleid door een ‘chef TragePost’. Zo’n chef is het aanspreekpunt en een verbindende schakel voor een deelnemersgroep. Sommige ex-deelnemers vinden het leuk om chef te worden. Zo breidt het team van TragePost zich steeds meer uit.

In het najaar van 2020 wordt TragePost een stichting. Met zijn drieën vormen we het stichtingsbestuur: Greetje, Ilonka en Marieke. Als stichting hebben we meer mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het maken van een sterkere website. Dat wordt dan, naast ons visitekaartje, ook een platform waarmee we chefs goed kunnen begeleiden. We gaan dus vooruit, maar niet te snel. We blijven trouw aan ons basisidee en doen alles stap-voor-stap: lekker traag!

Vragen over dit project? Mail dan naar marieke@tragepost.nl

Met dank aan onze webdesigner Addy dainamics.nl
en aan Greetje van ligtharttekst.nl

Ons verhaal over TragePost