TragePost werkt in Leidsche Rijn samen met De Hoeftuin. De Hoeftuin is een inspirerende ontmoetingsplek midden in Leidsche Rijn. Er zijn 2 deelnemersgroepen van elk 15 deelnemers uit alle hoeken van Leidsche Rijn. Voor de duidelijkheid: Leidsche Rijn is inclusief Vleuten / De Meern. Deze groep draait 4 maanden, vanaf januari 2020 tot en met april 2020. Je kunt je niet meer aanmelden. Heb je belangstelling voor TragePost? Mail dan naar marieke@tragepost.nl Je wordt dan op de hoogte gehouden van TragePost ontwikkelingen in de toekomst.

Wat is TragePost Leidsche Rijn? Via een kaartje leg je persoonlijk contact met iemand anders uit Leidsche Rijn. En ook ontvang je post van verschillende buurtbewoners. Halverwege de TragePost periode is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten voor wie dat wil. Dat zal gebeuren in ‘De Hoeftuin’.

Wil je meer weten? Kijk dan verder op de TragePostwebsite om uit te zoeken hoe TragePost werkt. En daarna kun je je aanmelden. Voor vragen kun je terecht bij: marieke@tragepost.nl