TragePost werkt in Leidsche Rijn samen met De Hoeftuin. De Hoeftuin is een inspirerende ontmoetingsplek midden in Leidsche Rijn. Vanaf januari tot april 2020 waren er twee ‘TragePostgroepen Leidsche Rijn’. Voor de duidelijkheid: Leidsche Rijn is inclusief Vleuten / De Meern. Elke groep had 15 deelnemers. Het leverde leuke contacten op en gezellige kaartjes. In het najaar gaan we weer van start met een nieuwe ‘TragePostgroep Leidsche Rijn’. Deze groep draait 4 maanden.

Wat is TragePost Leidsche Rijn? Via een kaartje leg je persoonlijk contact met iemand anders uit Leidsche Rijn. En ook ontvang je post van verschillende buurtbewoners. Halverwege de TragePost periode is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten voor wie dat wil. Dat zal gebeuren in ‘De Hoeftuin’.

Wil je meer weten? Kijk dan verder op de TragePostwebsite om uit te zoeken hoe TragePost werkt. Mail naar marieke@tragepost.nl en we houden je op de hoogte over de start van de nieuwe groepen ‘TragePost Leidsche Rijn’.

Op 14 maart 2020 uitgezonden door UindeWijk Leidsche Rijn. Met dank aan Marloes, Marie-Louise, verslaggeefster Annemieke en cameravrouw Nynke.