TragePost werkt in Leidsche Rijn samen met De Hoeftuin. De Hoeftuin is een inspirerende ontmoetingsplek midden in Leidsche Rijn. We zijn opnieuw op zoek naar deelnemers voor een ‘TragePostgroep Leidsche Rijn’. Voor de duidelijkheid: Leidsche Rijn is inclusief Vleuten / De Meern. Deze groep draait 4 maanden, in het najaar van 2020. Bij voldoende belangstelling is het mogelijk om mee te doen in een zomergroep van TragePost Leidsche Rijn. De zomergroep draait van juni tot en met september 2020.

Wat is TragePost Leidsche Rijn? Via een kaartje leg je persoonlijk contact met iemand anders uit Leidsche Rijn. En ook ontvang je post van verschillende buurtbewoners. Halverwege de TragePost periode is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten voor wie dat wil. Dat zal gebeuren in ‘De Hoeftuin’.

Wil je meer weten? Kijk dan verder op de TragePostwebsite om uit te zoeken hoe TragePost werkt. En daarna kun je je aanmelden. Voor vragen kun je terecht bij: marieke@tragepost.nl

Op 14 maart 2020 uitgezonden door UindeWijk Leidsche Rijn. Met dank aan Marloes, Marie-Louise, verslaggeefster Annemieke en cameravrouw Nynke.