TragePost in Amsterdam

TragePost heeft een groep opgestart in Amsterdam Oud Zuid. Dit is een pilot in samenwerking met buurtwerk uit deze wijk. Hieronder lees je er meer over. Je kunt je op dit moment niet meer aanmelden voor deze groep. Wil je toch meedoen aan een TragePost-groep? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: de TragePostbode. Je blijft zo op de hoogte van het opstarten van nieuwe groepen.

TragePost Amsterdam Oud Zuid

Heb je zin om post uit te wisselen met onbekende buurtgenoten? Doe dan mee met TragePost Amsterdam Oud Zuid! Je stuurt én ontvangt iedere week een kaartje. TragePost is voor iedereen die laagdrempelig iets positiefs wil uitwisselen en zin heeft in leuke post. Wie weet volgt ook nieuw contact en nieuwe ontmoeting.

Hoe werkt TragePost?

Meld je je aan voor TragePost Amsterdam Oud Zuid, dan kom je in een groep terecht die bestaat uit veertien buurtgenoten. Je ontvangt vervolgens een adressenlijst waar ieder bij het adres ook zichzelf voorstelt in een persoonlijk verhaaltje. Degene die een kaartje stuurt, kan inhaken op dat tekstje. Gedurende ruim 3 maanden sturen deelnemers elkaar elke week een kaartje en ze ontvangen er ook wekelijks één. Daarna is het weer afgelopen. Lees meer over de werkwijze van TragePost.

Meedoen?

De groep van Amsterdam Oud Zuid start op 1 december 2021. Vragen? Mail of bel naar Henriette: h.kruijt@combiwel.nl/06-14591593

TragePost Amsterdam Oud Zuid is ontstaan in samenwerking met Henriette Kruijt (Buurtwerker en welzijnscoach Oud-Zuid /van Combiwel Buurtwerk ) en Anita Muschner ( stichting NAHst en sociaal cultureel werker bij SOOZ )

buurtwerk Combiwel TragePost AmsterdamStichting NAHst en TragePost
SOOZ Amsterdam en TragePost

Foto gemaakt door Brunette van Eijseldijk uit Amsterdam. Zie: www.goeiedingen.nl