TragePostbode + zegel Header Nieuwsbrief
Hallo reader,
Veel nieuws deze keer! Na een trage winter zit TragePost nu in een stroomversnelling. De bestuurswissel heeft nog nauwelijks plaatsgevonden of we zijn alweer toe aan uitbreiding... Daarnaast een nieuwe rubriek 'MijnTragePostOogst' laat zien welke kaarten een TragePost-deelnemer heeft gekregen. Vanwege een groot feest in Utrecht, zijn de laatste twee berichten speciaal voor Utrechters.

Laatste nieuws

... uit het TragePost-bestuur

Afgelopen maanden heeft een bestuurswisseling plaats gevonden. Oud-bestuursleden blijven betrokken als chef. De drie nieuwe bestuursleden stellen zich voor.
TragePost bestuur 2022

Kom jij in het TragePost-team?

Brievenbus TragePost
TragePost maakt een mooie ontwikkeling door.. Dat is genieten! Groei jij met ons mee door aan te sluiten bij ons team? We hebben qua vacatures voor elk wat wils: voor 1 of 2 uur in de week, voor korte of langere tijd. Deel deze vactures gerust. Ook dat helpt TragePost groeien!

'MijnTragePostOogst'

Elke TragePost-groep is anders, dat is zo leuk om te zien. Rebekka ontving deze kaarten. Deel jouw TragePostOogst door een foto naar ons te mailen. Of laat het zien via Instagram en Facebook.
TragePost kaarten van Rebekka

Utrecht is jarig, vier het feest met TragePost

TragePost feest Utrecht 900
Utrecht is jarig, viert 900 jaar stadsrechten! Daarom gaat in het najaar een heel speciale TragePost-editie van start. Met honderd stadsgenoten, 900 kaartjes versturen. Doe je mee?

Feestcommissie gezocht voor Utrecht900

De voorbereidingen voor TragePost-Utrecht900 zijn in volle gang. Met een gezellige TragePost-feestcommissie voor iedereen die een handje wil helpen. Doe je mee? Heb je minder tijd, maar vind je het leuk om met iets kleins mee te doen? Dat kan ook. Zo doen we het met elkaar en ben je nog meer onderdeel van het feest!
TragePost feest Utrecht 900
facebook twitter 
Email Marketing Powered by MailPoet