TragePostbode + zegel Header Nieuwsbrief
Hallo reader,

Dit is de tweede TragePostbode. Op het moment zijn er 15 groepen. Elke week sturen ongeveer 250 mensen elkaar een kaartje met TragePost!! In de zomer doen we het wat rustiger aan. Om in het najaar weer volop aan de TragePost te gaan. Lees er alles over in deze TragePostbode. En stuur deze nieuwsbrief gerust door aan anderen.

Laatste nieuws

TragePost-zomergroepen vanaf 1 juni 2021

Kun je niet zonder TragePost deze zomer? Vanaf nu kun je je inschrijven voor enkele zonnige TragePost-groepen. Wees er op tijd bij, want vol is vol.
TragePost logo groepen

TragePost bij jou in de buurt…

TragePost regionaal en stedelijk
In het najaar starten we met 4 groepen in alle windstreken van Nederland: TragePost noord, oost, zuid en west. Ook starten er in de herfst en winter meer TragePost-groepen in grote steden. Wil je ook in jouw stad of regio een TragePost-groep helpen opstarten?

Gezocht

Wil je helpen?

Geef jij ons eenmalig een duwtje in de goede richting? Of wil je regelmatig iets doen? Deel je expertise of talent met ons! We zijn op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen.
TragePost vacatures

Inspiratie

Tip: Inspiratie doorgeven

TragePost inspiratie madebybru
Sommige van onze deelnemers vinden het leuk om iets extra’s toe te voegen. Om zo eigen inspiratie door te geven. Dat kan op allerlei manieren.
facebook twitter